Stadia

Carrer Manuel de Cabanyes 15 bajo 08800 Vilanova i la Geltrú Barcelona Espanya
93 814 35 78

Empresa de topografia a Barcelona

A Stadia oferim els nostres serveis des de fa més de 30 anys amb l'objectiu de cobrir les necessitats topogràfiques d'empreses d'enginyeria, mineria, obres públiques i arquitectura, a més de particulars i ens públics. 

Ubicada a Vilanova i la Geltrú (Barcelona) actualment, i fruit d'anys de treball, comptem amb un equip altament qualificat que permet de satisfer les demandes més especialitzades, tant tècnicament com metodològicament, en tot e procés relacionat amb la geomàtica. Principalment ens encarreguem de projectes relacionats amb la georeferenciació i els arxius GML, les pericials topogràfiques, la fotogrametria per drons, els làser escànners.

Els nostres treballs topogràfics a Barcelona i en altres punts són un aval de garantia a totes les àrees d'intervenció, com ara aixecaments topogràfics a qualsevol escala, càlcul de superfícies, peritacions, etc.

Ens caracteritzem per dur a terme projectes que mostren els diferents requeriments de cada client particular. La personalització és la base de la nostra filosofia de treball, a més de la precisió, la rigorositat i el sentit de la responsabilitat, qualitats essencials per a aquest tipus de treball.  

Truca'ns. Oferim tot l'assessorament que necessitis amb l'objectiu de respondre a les teves necessitats.Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied